Mindsetontwikkeling
Veranderingen en ontwikkelingen vragen een bepaald gedrag waar een gewenste manier van denken aan ten grondslag ligt. Het vraagt soms een andere mindset vanwege het loslaten van ‘oude’ ideeën en manieren van denken. Met ‘denken’ bedoelen we niet alleen de eigen gedachten maar ook wat je voelt en doet. Denken, voelen en doen hangen in sterke mate met elkaar samen. De eigen denkstijl vormt als het ware een filter voor wat je in de omgeving ziet, hoort en hoe je het interpreteert. De wisselwerking tussen wat je denkt, waarneemt en voelt bepalen weer hoe je handelt en hoe je gedrag eruit ziet.


Denkstijlentest

Met de Mind Sonar denkstijlen test ontstaat inzicht in het eigen denkpatroon en daarmee ook in die van anderen. Iedereen beschikt over alle denkpatronen. Je kan daarmee ook geen goed of slecht denkprofiel hebben. In de ene context is je denkprofiel echter een kracht en in een andere context juist een belemmering.


Individuele en teamsessies mogelijk

Tijdens de denkstijlen training die zowel individueel gegeven kan worden of als team, gaan we uit van je krachten en kwaliteiten. Samen onderzoeken we hoe de krachten en denkstijlen kunnen optimaliseren voor de gewenste persoonlijke-, team- als organisatie ontwikkeling. Inzicht en reflectie op de eigen mindset geven de mogelijkheid om te onderzoeken hoe de verschillende denkstijlen op sommige punten belemmerend als wel bevorderend kunnen werken in je persoonlijke ontwikkeling. En om te ontdekken hoe je eigen denkpatroon op anderen uitwerkt.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Interesse? Metanoia gaat graag met je in gesprek.
Informatie over wat de MindSonar denkstijlentest voor jou en je team kan betekenen, klik op Training Denkstijlen